Συνεχίζοντας την περιήγηση στο cakes.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 21:32

Παραγγελίες

Γράφτηκε από Happy Lolly Cakes

Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται μετά από παραγγελία σας. Είναι φρέσκα (και όχι κατεψυγμένα) και για το λόγο αυτό αλλά και για πρακτικούς λόγους, φτιάχνονται μία με δύο το πολύ μέρες πριν την παραλαβή τους. Για λόγους προγραμματισμού λοιπόν και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, οι παραγγελίες πρέπει να δίνονται τουλάχιστον 3 με 5 μέρες πριν.

Τα σχέδια που βλέπετε στις φωτογραφίες του site, είναι ενδεικτικά της δουλειάς μας. Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα για να συζητήσουμε τις δικές σας ιδέες...

Επικοινωνία στο cakes.gr/epikoinonia ή μέσω της σελίδας μας στο facebook.com/happylollycakes με προσωπικό μήνυμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Που είμαστε »

Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα (και όχι κατεψυγμένα) και παρασκευάζονται μία με δύο το πολύ μέρες πριν την παραλαβή τους.

H μεγαλύτερη μέριμνα, δίνεται στην προσεκτική επιλογή των ποιοτικών πρώτων υλών με στόχο το υψηλών προδιαγραφών γευστικό αποτέλεσμα.

Τα σχέδια που βλέπετε στις φωτογραφίες του site, είναι ενδεικτικά της δουλειάς μας. Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα για να συζητήσουμε τις δικές σας ιδέες.

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, οι παραγγελίες πρέπει να δίνονται τουλάχιστον 3 με 5 μέρες πριν την ημέρα παραλαβής.