Συνεχίζοντας την περιήγηση στο cakes.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 09:38

Ποιοι είμαστε

Άννα Παπαδοπούλου Άννα Παπαδοπούλου Happy Lolly Cakes Ηράκλειο

   Πίσω από τον διακριτικό τίτλο Happy Lolly Cakes, "κρύβεται" η Άννα Παπαδοπούλου. Η Άννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Έχει πτυχίο Νομικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μιλάει δύο ξένες γλώσσες και έχει δύο παιδιά.

   Αμέσως μετά το τέλος των σπουδών της στη Νομική, επιστρέφει στο Ηράκλειο για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική. Σπουδάζει στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, από όπου και αποφοιτά με άριστα ως Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης. Ενώ εξασκεί το επάγγελμα του μάγειρα σε ξενοδοχεία και εστιατόρια,παίρνει μέρος σε σεμινάρια και διαγωνισμούς, και λαμβάνει πλήθος διακρίσεων. Παράλληλα, ξεκινάει την ενασχόλησή της με τη ζαχαροπλαστική και πειραματίζεται με τη διακόσμηση cake, σαν χόμπι. Κάπου εκεί γεννιέται και η πρώτη ιδέα που έμελλε να μετεξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα το Happy Lolly Cakes.

   Με πάνω από δέκα πλέον χρόνια εμπειρίας στην επαγγελματική κουζίνα αλλά και στην τρισδιάστατη διακόσμηση cakes, έχει αποκτήσει πλέον τη δική της προσωπική τεχνική, που χαρακτηρίζεται από ένα ξεχωριστό "καρτουνίστικο" ύφος. Συγχρόνως όμως με αυτό, η μεγαλύτερη μέριμνα δίνεται στην προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών καθώς και τελικά στο ποιοτικό γευστικό αποτέλεσμα.

   Παράλληλα με το Happy Lolly Cakes εργάζεται ως μάγειρας στην κουζίνα του Lido Soccer, του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου της Κρήτης, ενώ αναλαμβάνει και την οργάνωση εκδηλώσεων (όσον αφορά το κομμάτι της εστίασης), όπως παιδικά πάρτι, βαφτίσεις ή γάμους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Που είμαστε

Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα (και όχι κατεψυγμένα) και παρασκευάζονται μία με δύο το πολύ μέρες πριν την παραλαβή τους.

H μεγαλύτερη μέριμνα, δίνεται στην προσεκτική επιλογή των ποιοτικών πρώτων υλών με στόχο το υψηλών προδιαγραφών γευστικό αποτέλεσμα.

Τα σχέδια που βλέπετε στις φωτογραφίες του site, είναι ενδεικτικά της δουλειάς μας. Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα για να συζητήσουμε τις δικές σας ιδέες.

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, οι παραγγελίες πρέπει να δίνονται τουλάχιστον 3 με 5 μέρες πριν την ημέρα παραλαβής.